Zomerfeest voor kinderen!

27 augustus 2024
Zomerfeest voor kinderen!

Op vrijdag 12 juli was het dan weer zover: het jaarlijkse zomerfeest! We hoopten natuurlijk op zonnig weer dat past bij een zomerfeest, maar…..het regende die dag pijpenstelen!

We zijn niet voor één gat te vangen en toverden onze garage om tot het decor voor ons feest met als thema “Reizigers, Rovers en Redders”. En ook de kinderen zijn niet voor één gat te vangen bleek om 15.00 uur, toen bijna alle kinderen die zich hadden aangemeld ook kwamen. Heerlijk, al die banken vol kinderen én groepsleiders! We zijn blij dat er elk jaar weer zoveel vrijwilligers bereid zijn om ons te helpen!

Na een uitgespeeld Bijbelverhaal over de Barmhartige Samaritaan en een uitleg over de vossenjacht, konden de verschillende groepjes van start gaan. Alle vossen waren verstopt op droge plekken in de buurt van ons gebouw en zo kon de geplande vossenjacht met opdrachten gelukkig toch doorgaan.

Terug in de garage sloten we af met….natuurlijk: heel veel pannenkoeken! Gebakken door heel veel verschillende lieve bakkers uit de leefgemeenschap en uit de buurt.

Blije gezichten én met een opdracht voor thuis: “Help de ander” ging iedereen rond 17.00 uur weer naar huis. We kunnen terugkijken op weer een heerlijk zomerfeest! Dit feestje houden we erin: tot volgend jaar! 😊

1. Groepsfoto